Brew up come fresh creativity!
Stop by the Shop to check out our digis and stamps!

FBD Challege Rules


Follow and LIKE us on FACEBOOK

Welcome to the Freshly Brewed Challenges Blog!

Here you will find challenges, inspiration, encouragement, and a whole lot of fresh brewed fun!**

December 13, 2016

November winner - No December challenge (special link up open)

Hello FBD Fans!
I am so blessed to have all of you in my life and truly want to thank you
for all of your support, love and emails. They always bring a smile to my face
and a warm feeling to my heart. 

Our Nov winner is Carol G

Thank you all so much for playing!

There will be no challenge for December, but feel free
to link up your CHRIST-mas creations. 
Anything that represents the birth of our Lord and Savior. 
I need to see some Jesus this season!

Love you all! Hope you all have a very merry Christmas!4 comments:

 1. Happy Dance to the winner! May the Lord pour out a blessing you cannot contain this coming New Year! Merry CHRISTmas - 'tis the Season for Jesus and all you need today is a cup of Coffee and a Whole Lot of Jesus! Blessings!

  ReplyDelete
 2. I am so happy to be your November winner, thank you. What a great lot of entries. CarolG

  ReplyDelete
 3. I'm not sure if you ever check this account Heather but I'm popping over today to wish you a very happy birthday. I hope that you and your family are well. All the best to you in the coming year.

  Lisa D.

  ReplyDelete
 4. Hälsningar alla, jag heter Karen Paul och jag kommer från Wales. Jag har hört talas om den här låneansvarige som heter Mr Benjamin Lee och hans investerare som hjälper människor med lån över hela världen. Jag hittade verkligen människor som vittnade om hans underbara arbete och jag blev förvånad över varför jag inte hittade detta företag i tid. Jag trodde aldrig på vad folket sa om företaget förrän jag ansökte och provade det beloppet jag letade efter var stort och det var för en fastighet som lånebeloppet var 10,5 miljoner dollar och så jag ansökte och herr Benjamin lee pratade för mig, men eftersom mitt lån var stort tog det bara 5 arbetsdagar att få mitt lån eftersom de sa till mig att lånetjänsten var 48 timmar att få lån. Det enda han sa till mig att göra var att sätta in ansökningsavgiften som det var handläggningsavgiften för att behandla mitt lån när han sa till mig att när jag var rädd att det var en bluff men jag sa låt mig prova att jag satte in ansökan avgift som angavs och det var allt jag satte in se på mindre än 5 arbetsdagar som han sa sant. Jag fick ett meddelande från min bank att summa pengar som var $10,5 miljoner US-dollar har krediterats på mitt bankkonto och allt om pengar detaljerna och vem det kom ifrån var där, se det var Mr Benjamin Lee låneföretag som hjälpte mig när jag såg det första gången jag blev förvånad över att jag aldrig trodde mina ögon men det var sant. Så jag sa till mig själv eftersom andra människor att företaget hjälpte till att vittna om sina goda gärningar, låt mig göra mina för att det inte är lätt att se ett legitimt låneföretag online nu för tiden, så alla från var som helst som behöver ett onlinelån utan att bli lurade ansöker från detta företag. de bara som kan hjälpa jag har bekräftat det och det är sant att jag är så glad och jag vet att det här företaget kommer att göra andra människor lyckligare än mig. Du kan kontakta det här företaget via mail eller Whatsapp men jag använde Whatsapp eftersom företagets snabbaste e-postadress är +1 989-394-3740, 247officedept@gmail.com. Tack alla hälsningar Karen Paul från Wales.

  ReplyDelete

Thank you for stopping by Fresh Brewed Designs.

We are so happy that you could join us.
You will always find a fresh pot of creativity and friendship brewing here.
We would love to share some with you!

Have a beautiful and blessed day!

comment counter